Hoofd : Bestandsextensies : .key-tef Het dossier

.key-tef Bestandsextensie

Bestandstype Keynote iCloud Presentation

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.KEY-TEF optienummer

Diavoorstelling gemaakt door Keynote, de presentatiesoftware die is meegeleverd met de iWork-suite van Apple; gebruikt als het opslagformaat wanneer de gebruiker ervoor kiest om de presentatie op te slaan in iCloud; kan worden geopend door zowel de iOS- als de Mac OS X-versie van Keynote.

Meer informatie

De standaard extensie die wordt gebruikt bij het lokaal opslaan van een presentatie is .KEY . Hoewel iCloud een iets ander opslagformaat gebruikt, heeft dit geen invloed op de inhoud van de presentatie wanneer deze opnieuw wordt geopend. OPMERKING: Pagina's en nummers gebruiken ook de overeenkomst "-tef" met de .PAGES-TEF en .NUMBERS-TEF formaten in iCloud.

Programma's die openen KEY-TEF bestanden
Macintosh
Apple Keynote

Over KEY-TEF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .key-tef is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Keynote iCloud Presentation beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.