Hoofd : Bestandsextensies : .kde Het dossier

.kde Bestandsextensie

Bestandstype KryptoStorage Container File

Ontwikkelaar Kaspersky Labs
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.KDE optienummer

Bestand gemaakt door KryptoStorage en andere Kaspersky antivirus- en computerbeschermingsproducten; slaat een archief van bestanden op in een met een wachtwoord beveiligd, gecodeerd formaat; stelt gebruikers in staat om gevoelige persoonlijke gegevens veilig te bewaren en te archiveren.

Meer informatie

Kaspersky Lab biedt KryptoStorage niet meer aan als een op zichzelf staand product. In plaats daarvan raadt het bedrijf Kaspersky PURE-software aan voor de bescherming van persoonlijke gegevens. Met Kaspersky PURE kunnen gebruikers gecodeerde virtuele schijven maken, die een KDE-bestand bevatten dat de gegevens veilig opslaat. Het programma labelt dit bestandstype als een "KAV Shell-extensie".

Programma's die openen KDE bestanden

Over KDE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .kde is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype KryptoStorage Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.