Hoofd : Bestandsextensies : .jws Het dossier

.jws Bestandsextensie

Bestandstype1 Java Web Services File

Ontwikkelaar BEA Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is JWS file?

Java-bestand gebruikt om webservices op een webserver te implementeren; bevat Java-code die bepaalt hoe webservices zich gedragen, inclusief verwijzingen naar Java-methoden en -functies die door de webserver worden gebruikt.

Meer informatie

JWS-bestanden zijn standaard Java Class-bestanden die JDK 5.0-metagegevensannotaties gebruiken om de kenmerken en het bereik van specifieke webservices te definiëren.

Programma's die openen JWS bestanden
Windows
BEA Systems WebLogic Server

Bestandstype2 Java Workspace Settings File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.JWS optienummer2

Slaat de configuratie van de werkruimte op voor Oracle JDeveloper, een ontwikkelingsprogramma voor Java-software; bevat instellingen voor de werkruimte, zoals vensterplaatsing en paletlay-out; opgeslagen in een XML-indeling.

Programma's die openen JWS bestanden
Windows
Oracle JDeveloper
Linux
Oracle JDeveloper
Macintosh
Oracle JDeveloper

Over JWS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jws is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Workspace Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.