Hoofd : Bestandsextensies : .jvsgz Het dossier

.jvsgz Bestandsextensie

Bestandstype Compressed Video Surveillance Project

Ontwikkelaar JVSG
Categorie CAD-bestanden
Formaat Zip

.JVSGZ optienummer

Een JVSGZ-bestand is een gecomprimeerd projectbestand gemaakt door JVSG's CCTV-systeemontwerpprogramma's (Closed-Circuit Television). Het slaat een .JVSG -bestand op dat is gecomprimeerd met Zip-compressie. JVSGZ-bestanden worden gebruikt om cameralocaties, hoeken van cameraweergaven, bandbreedte, berekeningen van de harde schijf en andere CCTV-ontwerpinformatie op te slaan.

Meer informatie

JVSGZ-bestanden worden gebruikt om videobewakingsprojecten in een kleiner formaat op te slaan, waardoor ze eenvoudiger kunnen worden overgezet naar andere mensen. Als u een JVSGZ-bestand ontvangt, kunt u dit openen met het ontwerpprogramma voor het IP-videosysteem (versie 9.0 en hoger). Na het openen van het bestand kan het project worden gebruikt voor het ontwerpen van beveiligingscameranetwerken voor banken, winkels, autoverkoopkavels en andere bedrijven die beveiligingscamera's vereisen.

Programma's die openen JVSGZ bestanden

Over JVSGZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jvsgz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Compressed Video Surveillance Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.