Hoofd : Bestandsextensies : .jst Het dossier

.jst Bestandsextensie

Bestandstype1 Jnes Save State

Ontwikkelaar Jabosoft
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is JST file?

Bestand opslaan dat is gemaakt en wordt gebruikt door Jnes, een Nintendo Entertainment System (NES) -emulator voor Windows; bevat een save-status van een NES-game.

Meer informatie

Het JST-bestand is de standaardopslagstatus die door Jnes wordt gebruikt. De emulator gebruikt ook de extensie ".js0" naar ".js9" voor de andere 10 opgeslagen slots die het ondersteunt. Alle opslagstaten bevinden zich in de subdirectory \ saves van Jnes. Als u ze van deze locatie verplaatst, leest Jnes ze niet.

Programma's die openen JST bestanden
Windows
Jnes

Bestandstype2 JavaServer Page Document

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.JST optienummer2

Door een server gegenereerde webpagina geschreven in de JavaServer Page (JSP) -taal; bevat gewoonlijk HTML-code naast de JSP-code; gecompileerd tot een servlet die wordt uitgevoerd door de Java-enable webserver en vervolgens als een webpagina aan de gebruiker wordt geleverd.

Meer informatie

JavaServer-paginadocumenten maken veel vaker gebruik van de .JSP -extensie.

Programma's die openen JST bestanden
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
Adobe Dreamweaver

Over JST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jst is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JavaServer Page Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.