Hoofd : Bestandsextensies : .jss Het dossier

.jss Bestandsextensie

Bestandstype1 JavaScript Style Sheet File

Ontwikkelaar JSS
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

Wat is JSS file?

Bestand gemaakt in de JSS-indeling (JavaScript Style Sheets), een uitbreiding van de CSS-taal die meerdere overerving ondersteunt, terwijl standaard-CSS alleen overerving ondersteunt; biedt meer flexibiliteit bij het definiëren van stijlen voor webpagina's.

Meer informatie

De JSS-bestanden moeten worden geparseerd en geconverteerd naar het .CSS -formaat voordat ze kunnen worden gebruikt met een webpagina. Daarom moet je het jss-programma gebruiken zoals getoond in de volgende opdracht, die styles.jss converteert naar styles.css:

jss styles.jss styles.css

OPMERKING: JSS bestanden gebruiken de inherit-klasse :, inherit-id :, en inherit-tag: syntaxis in CSS-definities om te zorgen voor overerving.

Programma's die openen JSS bestanden
Linux
JSS
Macintosh
Panic Coda 2

Bestandstype2 JACOsub Subtitle File

Ontwikkelaar JACOsub
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.JSS optienummer2

Bestand gemaakt met ondertitelsoftware van JACOsub; slaat video-ondertitels op in een platte tekstindeling en slaat timingsequenties op voor het weergeven van tekst of grafische ondertitels; oorspronkelijk gebruikt voor het bedekken van Engelse ondertitels bij Japanse video's, maar ook voor andere talen.

Meer informatie

Het JSS-formaat wordt ondersteund door verschillende video-afspeelprogramma's. JSS-bestanden kunnen worden geconverteerd naar andere indelingen met behulp van ondertiteleditors zoals URUWorks Subtitle Workshop.

Programma's die openen JSS bestanden
Windows
MPlayer
URUWorks Subtitle Workshop
Linux
MPlayer
Macintosh
MPlayer
MPlayerX

Bestandstype3 JAWS Script

Ontwikkelaar Freedom Scientific
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.JSS optienummer3

Script geschreven voor JAWS, een Windows-toepassing voor het lezen van schermen die tekst-naar-spraak-functionaliteit biedt voor Windows; slaat functies op die worden gebruikt bij het lezen van schermtekst; gebruikt om aan te geven hoe JAWS tekst of andere informatie in een bepaalde toepassing leest of interpreteert.

Programma's die openen JSS bestanden

Over JSS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jss is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JAWS Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.