Hoofd : Bestandsextensies : .jsf Het dossier

.jsf Bestandsextensie

Bestandstype1 Java Script Command File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

Wat is JSF file?

Een JSF-bestand is een scriptopdrachtbestand gemaakt door Fireworks, een toepassing voor grafische editor. Het bevat JavaScript-codecommando's die bepaalde acties uitvoeren in Fireworks, zoals het converteren van een vormkleur in grijs of het wijzigen van de grootte van een vorm.

Meer informatie

Een JSF-bestand maken:

Voor Mac-gebruikers worden JSF-bestanden opgeslagen in de volgende map: Macintosh HD > Toepassingen > Adobe Fireworks > Configuratie > Opdrachten of opdrachtpanelen

Voor Windows-gebruikers worden JSF-bestanden opgeslagen in de volgende map: C: programmabestanden \ Adobe Fireworks \ Configuration \ Opdrachten of opdrachtpanelen

OPMERKING: Adobe heeft de ontwikkeling van Fireworks in mei 2013 stopgezet, maar is nog steeds beschikbaar in Creative Cloud als Creative Suite 6-versie.

>
Gemeenschappelijk JSF bestandsnamen

Omzetten naar Grayscale.jsf - Vooraf ingestelde opdracht onder de optie Creative in het menu Commands (in de map "Creative" in de map) die uw vormkleur omzet in grijswaarden.

Programma's die openen JSF bestanden
Windows
Adobe Fireworks
Macintosh
Adobe Fireworks

Bestandstype2 Project64 Joystick File

Ontwikkelaar Project64
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.JSF optienummer2

Joystick-configuratiebestand gebruikt door Project64, een Nintendo 64-emulator voor Windows; gebruikt voor het in kaart brengen van knoppen van joysticks en controllers van derden naar standaard Nintendo 64-besturingselementen.

Meer informatie

Afzonderlijke JSF-bestanden kunnen voor verschillende typen controllers worden gemaakt. Hierdoor kunnen meerdere externe controllers worden gebruikt met Project64.

Programma's die openen JSF bestanden
Windows
Project64

Over JSF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jsf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Project64 Joystick File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.