Hoofd : Bestandsextensies : .jps Het dossier

.jps Bestandsextensie

Bestandstype1 Stereo JPEG Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is JPS file?

Een JPS-bestand is een stereoscopische JPEG-afbeelding die wordt gebruikt voor het maken van 3D-effecten van 2D-afbeeldingen. Het bevat twee statische afbeeldingen, één voor het linkeroog en één voor het rechteroog die zijn gecodeerd als twee naast elkaar geplaatste afbeeldingen in één .JPG -bestand.

Meer informatie

Stereobeelden bevatten twee exemplaren van dezelfde afbeelding, elk met kleine variaties of perspectieven van de andere. Op deze manier kan een kijker een 3D-effect van de 2D-afbeeldingen zien wanneer hij de afbeelding op een van de volgende drie manieren bekijkt:

Programma's die openen JPS bestanden
Windows
Adobe Photoshop
XnViewMP
CyberLink PowerDirector
Corel PaintShop Pro
CyberLink PowerDVD
NVIDIA 3D Vision Photo Viewer
StereoPhoto Maker
3DFantastic 3D Stereo Producer
Linux
XnViewMP
StereoPhotoView
sView
Macintosh
Adobe Photoshop
XnViewMP
WEB
Snapily 3D Camera Prints

Bestandstype2 Akeeba Backup Archive

Ontwikkelaar Akeeba
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.JPS optienummer2

Back-uparchiefindeling gemaakt door Akeeba-software, die wordt gebruikt voor het maken van back-ups van en het beveiligen van websites; slaat een volledige back-up van een website op; omvat de database, het restauratiescript en andere gerelateerde bestanden.

Meer informatie

Het JPS-formaat is ontworpen om alleen met behulp van PHP-code archieven van grote directory-trees te maken. JPS is vergelijkbaar met het .JPA -formaat, maar is veiliger. Het JPS-formaat splitst de bestandsdescriptor en bestandsgegevens op 64Kb blokken gecodeerd met AES-128 in CBC-modus. Het formaat gebruikt ook Deflate (ZLib) om alle bestanden te comprimeren.

De JPS-extensie kan worden gebruikt voor back-uparchieven met meerdere delen van Akeeba. Als de back-up van een website is gesplitst in meerdere bestanden, worden een JPA-bestand en een .J01 -bestand gemaakt met een JPS-bestand dat is gemaakt als het laatste bestand in de meerdelige set.

Programma's die openen JPS bestanden
Windows
Akeeba eXtract Wizard
Linux
Akeeba eXtract Wizard
Macintosh
Akeeba eXtract Wizard

Over JPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Akeeba Backup Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.