Hoofd : Bestandsextensies : .jpr Het dossier

.jpr Bestandsextensie

Bestandstype1 JBuilder Project

Ontwikkelaar Embarcadero Technologies
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is JPR file?

Software-ontwikkelingsprojectbestand gemaakt door JBuilder, een ontwikkelings-IDE voor de Java-programmeertaal; bewaart verwijzingen naar broncodebestanden en projecteigenschappen; gebruikt voor het opslaan en laden van projecten.

Meer informatie

OPMERKING: JBuilder was voorheen eigendom van en werd ontwikkeld door Borland.

Programma's die openen JPR bestanden

Bestandstype2 Fugawi Projection File

Ontwikkelaar Fugawi Software
Categorie GIS-bestanden
Formaat Text

.JPR optienummer2

GIS-bestand gemaakt in Fugawi's JPR-formaat, een indeling die wordt gebruikt voor het georeferen van rasterkaartafbeeldingen aan werkelijke wereldcoördinaten; vergelijkbaar met de .JPW en .TFW formaten, behalve dat het meer kalibratie-informatie kan specificeren; opgeslagen in een indeling zonder opmaak.

Programma's die openen JPR bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Fugawi Global Navigator

Over JPR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jpr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Fugawi Projection File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.