Hoofd : Bestandsextensies : .jpg-large Het dossier

.jpg-large Bestandsextensie

Bestandstype Large JPEG Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.JPG-LARGE optienummer

Een JPG-LARGE-bestand is een afbeeldingbestand gemaakt door Google Chrome bij het downloaden van een afbeelding van Twitter. Het slaat een afbeelding op in JPEG-formaat. JPG-LARGE-bestanden kunnen worden hernoemd naar .JPG bestanden om ze te openen.

Meer informatie

JPG-LARGE-bestanden worden alleen gemaakt wanneer een gebruiker een afbeelding van Twitter (tijdens het gebruik van Chrome) naar het bureaublad sleept of met de rechtermuisknop op een afbeelding van Twitter en kiest 'Afbeelding opslaan als ...' en slaat deze op op de computer.

Omdat JPG-LARGE-bestanden worden opgeslagen in dezelfde indeling als .JPG -bestanden kunnen ze gemakkelijk worden hernoemd en geopend als JPG-bestanden. Als u "-large" verwijdert uit de extensie ".jpeg-large", kunt u het bestand op dezelfde manier openen als een normaal JPG-bestand.

Programma's die openen JPG-LARGE bestanden

Over JPG-LARGE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jpg-large is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Large JPEG Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.