Hoofd : Bestandsextensies : .jnx Het dossier

.jnx Bestandsextensie

Bestandstype BirdsEye JNX Raster Map

Ontwikkelaar N/A
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.JNX optienummer

Een JNX-bestand is een rasterkaart die wordt gebruikt door geselecteerde Garmin-apparaten, zoals Alpha 100 en Montana 650, om gebruikers te helpen bij het navigeren op het terrein. Het bevat een grote rasterkaart die is opgeslagen in een tegelformaat dat is verdeeld in kleine rechthoekige stukken (tegels) om de kaartweergave te optimaliseren. JNX-bestanden slaan ook de versleutelde unit-ID op van het Garmin-apparaat waarvoor het is gemaakt.

Meer informatie

JNX-bestanden zijn beschikbaar via een BirdsEye-abonnement. Ze kunnen tot 5000 tegels per niveau ondersteunen, maar maken snelle rendering-snelheden mogelijk. Een nadeel van het formaat is dat het op een apparaat wordt vergrendeld, wat betekent dat u geen JNX-bestand van een andere rasterkaart kunt maken. JNX-bestanden kunnen nog steeds worden gebruikt nadat uw BirdsEye-abonnement is beëindigd.

Programma's die openen JNX bestanden
Windows
QMapShack

Over JNX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jnx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BirdsEye JNX Raster Map beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.