Hoofd : Bestandsextensies : .jnr Het dossier

.jnr Bestandsextensie

Bestandstype JoinNet Recording File

Ontwikkelaar HomeMeeting
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.JNR optienummer

Een JNR-bestand is een opnamebestand gemaakt door HomeMeeting JoinNet, een programma voor videoconferenties. Het bevat een opname van een online vergadering tussen gebruikers van JoinNet. JNR-bestanden worden gemaakt nadat een online vergadering is voltooid.

Meer informatie

JNR-bestanden kunnen worden geopend en bewerkt door JoinNet Editor. Het programma kan worden gebruikt om bladwijzers aan een opname toe te voegen, opname-eigenschappen te wijzigen en wachtwoordbeveiliging voor een JNR-bestand in te stellen of het bestand te vergrendelen om bewerken uit te schakelen.

JoinNet maakt verbinding met de MCU-server van HomeMeeting om videoconferenties op te nemen en de opname in het JNR-bestand op te slaan. Het programma wordt voornamelijk gebruikt voor videoconferenties, maar biedt ook pc-besturing op afstand, desktop- en applicatie-uitwisseling en whiteboardpresentatie.

Programma's die openen JNR bestanden

Over JNR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jnr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JoinNet Recording File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.