Hoofd : Bestandsextensies : .jms Het dossier

.jms Bestandsextensie

Bestandstype Masher Project

Ontwikkelaar Half-Baked Software
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.JMS optienummer

Een JMS-bestand is een project gemaakt door Hot Potatoes, een suite die wordt gebruikt om verschillende quizzen, puzzels en andere problemen te maken. Het slaat de instellingen op van elk tabblad van uw Masher-project, dat oefenbestanden, uiterlijk, knoppen en indexinformatie bevat.

Meer informatie

De Masher wordt gebruikt om verschillende oefeningen in één samenhangende eenheid te bouwen om op een webpagina te worden gepubliceerd. De Masher voegt ook een navigatiebalk toe indien nodig en een index.htm-bestand om gebruikers te helpen de verschillende materialen in de juiste volgorde door te werken.

OPMERKING: in 2009 is de software vrijgegeven als freeware.

>
Programma's die openen JMS bestanden
Windows
Half-Baked Hot Potatoes
Linux
Half-Baked Hot Potatoes
Macintosh
Half-Baked Hot Potatoes

Over JMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Masher Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.