Hoofd : Bestandsextensies : .jmcx Het dossier

.jmcx Bestandsextensie

Bestandstype JM-Crypt Encrypted File

Ontwikkelaar JM-Crypt Security
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.JMCX optienummer

Gecodeerd bestand gemaakt door JM-Crypt-software, dat gebruik maakt van het JM-crypt-versleutelingsalgoritme; bevat een bestand beveiligd met een hybride coderingsalgoritme en een willekeurig gegenereerd wachtwoord.

Meer informatie

Het JMCX-bestand wordt vaak gebruikt om vertrouwelijke persoonlijke en gevoelige zakelijke bestanden te coderen. JM-Crypt gebruikt ook de ".jmc", ".jmck", ".jmcp", ".jmcr" en ".jmce" bestandsextensies voor het versleutelen van bestanden.

Het JM-Crypt algoritme gebruikt de eenmalige pad (OTP) -versleutelingsmethode en versleutelt twee keer uw bestand. De eerste codering is met een willekeurig uittreksel van een lange willekeurige sleutel gegenereerd door JM-Crypt Security's zelfgemaakte snelle Fouriertransformatie (FFT) sleutelgenerator. De tweede codering heeft wachtwoordbeveiliging, die afhangt van de methode die door de gebruiker is geselecteerd. Het aanmaken van het wachtwoord kan volledig automatisch zijn (een willekeurig wachtwoord dat automatisch wordt gegenereerd en wordt weergegeven in het JMCX-bestand), semi-automatisch (projectmodus) of handmatig ( .JMC bestand).

OPMERKING: om decoderen van het JMCX-bestand, hebt u de JM-Crypt-software en het algoritme nodig die werden gebruikt om het bestand oorspronkelijk te coderen.

Programma's die openen JMCX bestanden
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Over JMCX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jmcx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JM-Crypt Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.