Hoofd : Bestandsextensies : .jmcr Het dossier

.jmcr Bestandsextensie

Bestandstype JM-Crypt Encrypted File

Ontwikkelaar JM-Crypt Security
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.JMCR optienummer

Bestand beveiligd door JM-Crypt-software; bevat een bestand versleuteld met een hybride coderingsalgoritme en wachtwoord.

Meer informatie

Het JMCR-bestand lijkt op het bestandsformaat .JMCE omdat het is gemaakt met behulp van aanvullende JM-Crypt "Exchange" -codering. Deze methode maakt gebruik van gecodeerde asymmetrische sleutelparen (een openbaar en een privé). Het gebruikt ook een automatisch gegenereerd wachtwoord en instant selfie of een willekeurige sleutel gegenereerd voor symmetrische codering en een elektronisch identiteitskaartcertificaat voor een handtekening. De willekeurige sleutel wordt aangemaakt door JM-Crypt Security's zelfgemaakte fast Fourier transform (FFT) sleutelgenerator.

Het JMCR-bestand wordt gebruikt om vertrouwelijke persoonlijke bestanden en gevoelige zakelijke bestanden te coderen. JM-Crypt gebruikt ook de .JMC , .JMCX , .JMCK , .JMCP bestanden voor het coderen van bestanden.

OPMERKING: om het JMCR-bestand te decoderen, hebt u de JM-Crypt-software nodig en het algoritme dat werd gebruikt om het bestand oorspronkelijk te versleutelen.

Programma's die openen JMCR bestanden
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Over JMCR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jmcr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JM-Crypt Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.