Hoofd : Bestandsextensies : .jmcp Het dossier

.jmcp Bestandsextensie

Bestandstype JM-Crypt Encrypted File

Ontwikkelaar JM-Crypt Security
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.JMCP optienummer

Bestand versleuteld met het JM-Crypt-versleutelingsalgoritme, dat wordt gebruikt door JM-Crypt-software; bevat een bestand beschermd door een hybride coderingsalgoritme en wachtwoord.

Meer informatie

Het JMCP-bestand is een van de verschillende bestandsextensies die door JM-Crypt-software zijn gemaakt. Andere bestandsextensies zijn ".jmcx", ".jmck", ".jmcr" en ".jmce". De gecodeerde bestanden worden vaak gebruikt om vertrouwelijke persoonlijke bestanden en gevoelige bedrijfsbestanden te beveiligen.

Het JM-Crypt-algoritme maakt gebruik van de OTP-coderingsmethode (Single Time Pad) en versleutelt het bestand tweemaal. De eerste codering is met een willekeurig uittreksel van een lange willekeurige sleutel gegenereerd door de snelle Fourier-transform (FFT) sleutelgenerator, die uniek is voor JM-Crypt Security. De tweede codering omvat wachtwoordbeveiliging die afhangt van de door de gebruiker geselecteerde methode, die volledig automatisch kan zijn (willekeurig automatisch gegenereerd wachtwoord dat door het JMCX-bestand wordt gebruikt), halfautomatisch (projectmodus, die wordt gebruikt door het JMCP-bestand), of handmatig (een wachtwoord gemaakt door de gebruiker en weergegeven in het .JMC -bestand).

OPMERKING: U hebt de JM-Crypt-software en het algoritme nodig die werden gebruikt om het bestand oorspronkelijk te coderen om de JMCP-bestand.

Programma's die openen JMCP bestanden
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Over JMCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jmcp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JM-Crypt Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.