Hoofd : Bestandsextensies : .jhtml Het dossier

.jhtml Bestandsextensie

Bestandstype Java HTML Web Page

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.JHTML optienummer

HTML-bestand met Java-code; vergelijkbaar met een standaard .HTML -bestand, maar kan Java-functies bevatten die op de server worden verwerkt voordat de pagina naar de webbrowser van de client wordt verzonden; kan ook toegang krijgen tot informatie uit een database met behulp van een JDBC (Java Database Connectivity) -verbinding.

Meer informatie

JHTML-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de ATG (Art Technology Group) Dynamo Document Editor en kunnen worden geparseerd op een webserver waarop de Dynamo Application Server is geïnstalleerd. Dynamo maakt nu deel uit van het ATG Commerce softwarepakket.

Programma's die openen JHTML bestanden
Windows
Oracle Java Virtual Machine
Linux
Oracle Java Virtual Machine
Edit and run with ATG Commerce software
Macintosh
Oracle Java Virtual Machine

Over JHTML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jhtml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Java HTML Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.