Hoofd : Bestandsextensies : .jdr Het dossier

.jdr Bestandsextensie

Bestandstype IROAD Dash Cam Video File

Ontwikkelaar JAEWONCNC
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.JDR optienummer

Een JDR-bestand bevat video die is opgenomen met een IROAD-dashcamera. Het wordt opgeslagen in het eigen JDR-formaat en kan alleen worden afgespeeld door een pc-viewer, die wordt meegeleverd bij de aankoop van IROAD-dashcamera's, en de mobiele IROAD-app voor Android en iOS. JDR-bestanden werden geïntroduceerd met de release van IROAD V9-camera's.

Meer informatie

JDR-bestand geopend in IROAD WiFi PC Viewer 3.7

JDR-bestanden worden automatisch gemaakt door IROAD-dashcamera's bij het starten van een opname en vervolgens opgeslagen naar de SD-kaart van de camera. U kunt de SD-kaart in een computer plaatsen en de bestanden naar uw computer overbrengen. De bestanden kunnen worden afgespeeld met behulp van de PC Viewer of de mobiele IROAD-app.

Omdat JDR-bestanden niet door andere spelers worden ondersteund, kunt u ook JDR-bestanden converteren naar het meer algemeen ondersteunde .AVI -formaat met behulp van PC Viewer of de mobiele IROAD-app.

Programma's die openen JDR bestanden

Over JDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jdr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IROAD Dash Cam Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.