Hoofd : Bestandsextensies : .jcrypt Het dossier

.jcrypt Bestandsextensie

Bestandstype JCRYPT File

Ontwikkelaar JMasters
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.JCRYPT optienummer

Bestand versleuteld met JCRYPT, een op het web gebaseerde service die wordt gebruikt voor het coderen en decoderen van bestanden; gebruikte algoritmen voor willekeurige gegevensmanipulatie om de inhoud van de bestanden te beveiligen zodat ze niet leesbaar zijn, tenzij ze worden gedecodeerd.

Meer informatie

JCRYPT is een webgebaseerde service waarvoor een online account vereist is. Nadat u bent aangemeld, kunt u bestanden uploaden (alleen via SSL) om te worden gecodeerd. U ontvangt dan een gecodeerd bestand om lokaal op uw computer op te slaan. Dit bestand kan alleen door de service worden gedecodeerd.

JCRYPT-bestanden kunnen alleen worden gedecodeerd door de gebruiker die de bestanden heeft gecodeerd, of door een gebruiker voor wie de maker van het bestand toegang heeft verleend. In het geval dat een andere gebruiker toegang heeft gekregen, kan de maker van het bestand ook een vervaldatum opgeven voor wanneer het bestand niet langer bruikbaar is.

OPMERKING: in plaats van de webpagina-gebruikersinterface te gebruiken, heeft JCRYPT ook biedt een webservice (een .WSDL -bestand) om te communiceren met de service.

Programma's die openen JCRYPT bestanden

Over JCRYPT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jcrypt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JCRYPT File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.