Hoofd : Bestandsextensies : .jceks Het dossier

.jceks Bestandsextensie

Bestandstype JCEKS Keystore File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.JCEKS optienummer

Keystore-bestand opgeslagen in de Java Cryptography Extension KeyStore (JCEKS) -indeling; gebruikt als een alternatief sleutelarchief voor de Java Keystore (JKS) -indeling voor het Java-platform; bewaart gecodeerde sleutels en certificaten waarnaar wordt verwezen door een Java-programma.

Meer informatie

JCEKS-bestanden kunnen worden gebruikt om een Android-app-ontwikkelaar te verifiëren bij het publiceren van een app of het verzenden van updates. Het kan ook worden gebruikt om SSL's te coderen. Voor het bestand is een wachtwoord vereist.

OPMERKING: Het JCEKS-formaat is vergelijkbaar met het JKS-formaat dat wordt gebruikt door JKS-bestanden, maar maakt gebruik van Triple DES-codering voor sterkere bescherming.

Programma's die openen JCEKS bestanden
Windows
KeyStore Explorer
KeyStore Explorer 5
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
KeyStore Explorer
KeyStore Explorer 5
Macintosh
KeyStore Explorer
KeyStore Explorer 5

Over JCEKS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jceks is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JCEKS Keystore File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.