Hoofd : Bestandsextensies : .jbf Het dossier

.jbf Bestandsextensie

Bestandstype Paint Shop Pro Browser Cache File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.JBF optienummer

Cachebestand gemaakt door de beeldbrowsercomponent van Corel Paint Shop Pro (PSP); bevat miniaturen voor afbeeldingsbestanden die zijn bekeken; stelt het programma in staat om snel voorbeelden van afbeeldingen weer te geven; wordt automatisch bijgewerkt telkens wanneer gebruikers door afbeeldingen bladeren.

Meer informatie

U kunt JBF-bestanden veilig verwijderen. Paint Shop Pro maakt ze echter opnieuw wanneer u de afbeeldingenbrowser gebruikt, tenzij u de optie uitschakelt om in de cache opgeslagen afbeeldingen op de harde schijf op te slaan. JBF-bestanden worden gewoonlijk opgeslagen met de naam pspbrwse.jbf.

JBF-bestanden kunnen erg groot worden, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat wordt bekeken.

OPMERKING: JBF-bestanden worden door sommige gebruikt oudere versies van PSP. PSP heet nu PaintShop Photo Pro.

Programma's die openen JBF bestanden

Over JBF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jbf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Paint Shop Pro Browser Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.