Hoofd : Bestandsextensies : .izz Het dossier

.izz Bestandsextensie

Bestandstype Isadora Media Control Project

Ontwikkelaar TroikaTronix
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.IZZ optienummer

Mediaproject opgeslagen door Isadora; biedt een grafische programmeeromgeving voor het beheer van digitale media en externe apparaten; maakt interactieve controle van digitale media mogelijk, met de nadruk op de realtime manipulatie van digitale video; ondersteunt audio-, video- en MIDI-gegevens.

Meer informatie

Isadora-projecten worden gemaakt met behulp van elementaire bouwstenen, actoren genaamd, die beschikbaar zijn in de Isadora-omgeving. Acteurs kunnen basisfuncties uitvoeren zoals wachten op MIDI-evenementen of geavanceerde functies zoals het vervormen van videoclips. Acteurs kunnen samen worden verbonden om het programma instructies te geven om live-evenementen te beantwoorden.

Programma's die openen IZZ bestanden
Windows
TroikaTronix Isadora
Macintosh
TroikaTronix Isadora

Over IZZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .izz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Isadora Media Control Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.