Hoofd : Bestandsextensies : .iwdgt Het dossier

.iwdgt Bestandsextensie

Bestandstype iWeb Widget File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.IWDGT optienummer

Widget-bundel gebruikt door Apple iWeb, een webontwikkelingstool voor Mac OS X; bevat een webresourcebundel, die kan worden opgenomen als een zelfstandig onderdeel van een webpagina; gebruikt voor het invoegen van navigatiebalken, kopteksten, voetteksten, RSS-feeds en andere componenten in webpagina's.

Meer informatie

iWeb bevat verschillende voorgeïnstalleerde widgets die zich bevinden in de volgende map van het applicatiebundel: / Contents / Resources / Widgets /. Elke widget bevat webinhoud zoals afbeeldingen, HTML-pagina's en JavaScript-bestanden.

Gemeenschappelijk IWDGT bestandsnamen

GoogleAds.iwdgt - Google AdSense-widget

GoogleMap.iwdgt - Google Maps-widget

YouTube.iwdgt - YouTube-widget

RSS-feed. iwdgt - RSS-feed-widget

Programma's die openen IWDGT bestanden
Macintosh
Apple iWeb

Over IWDGT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .iwdgt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iWeb Widget File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.