Hoofd : Bestandsextensies : .ivs Het dossier

.ivs Bestandsextensie

Bestandstype1 Initialization Vector File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is IVS file?

Bestand gebruikt door Aircrack-ng en andere toepassingen voor het kraken van WEP-apparaten voor draadloze netwerksleutel; bevat initialisatievectoren ("IV's"), die de zaden zijn die worden gebruikt voor het genereren van versleutelde gegevens op het netwerk; verwerkt door een kraakprogramma om de WEP-sleutel voor het netwerk te krijgen.

Meer informatie

Om een WEP-sleutel met Aircrack-ng te kraken, voeren gebruikers eerst een ARP-injectie (Address Resolution Protocol) uit op het netwerk, waardoor het draadloze apparaat pakketten met nieuwe IV's moet genereren. Deze IV's worden gedumpt in een IVS-bestand dat Aircrack-ng gebruikt om de WEP-sleutel te ontcijferen.

OPMERKING: vanwege de zwakke WEP-codering is deze vervangen door andere coderingsprotocollen voor draadloze netwerken.

Programma's die openen IVS bestanden
Windows
Aircrack-ng

Bestandstype2 Internet Streaming Video

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.IVS optienummer2

Bevat informatie over een streaming videobestand, inclusief hoe het moet worden gestreamd.

Programma's die openen IVS bestanden

Over IVS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ivs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Internet Streaming Video beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.