Hoofd : Bestandsextensies : .iva Het dossier

.iva Bestandsextensie

Bestandstype1 Surveillance Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is IVA file?

Videoformaat dat wordt gebruikt door meerdere videobewakingssystemen; bevat typisch video-opnamen die zijn vastgelegd op apparaten met gesloten circuittelevisie (CCTV); kan worden opgeslagen als een back-upbestand, dat meestal kan worden bekeken met de software die bij het videocamerasysteem is geleverd.

Programma's die openen IVA bestanden
Windows
HiSystem DVR System Plus
INTOTECH SmartDVR Formula
Silicon DSS Backup Manager

Bestandstype2 Dementia.4207 Virus File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.IVA optienummer2

Virus dat de omgekeerde extensie van een .AVI -bestand gebruikt; scant bestanden die zijn opgeslagen in een "REQUEST.IVA" -bestand en kopieert de gevonden bestanden naar een archief met de naam "RECEIPT.IVA."

Meer informatie

OPMERKING: Bestanden met een ".iva" -extensie moeten worden gescand met antivirussoftware of onmiddellijk worden verwijderd.

Programma's die openen IVA bestanden
Windows
Should not be opened
Macintosh
Should not be opened

Over IVA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .iva is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Dementia.4207 Virus File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.