Hoofd : Bestandsextensies : .ithmb Het dossier

.ithmb Bestandsextensie

Bestandstype iPod and iPhone Photo Thumbnails File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.ITHMB optienummer

Een ITHMB-bestand is een gegevensbestand dat wordt gebruikt door iPhones en iPods met foto-instelling. Het bevat een verzameling miniatuurafbeeldingen die op het media-apparaat zijn opgeslagen. ITHMB-bestanden worden gebruikt voor het bladeren door afbeeldingen op iPods of iPhones, en voor het organiseren van afbeeldingen in fotobeheerprogramma's.

Meer informatie

ITHMB-bestanden kunnen maximaal 25 miniatuurafbeeldingen opslaan. Elke miniatuurafbeelding is gekoppeld aan een grotere afbeelding, die zich ook op het apparaat bevindt. Wanneer een gebruiker op een van de miniatuurafbeeldingen klikt, wordt de grotere versie van de miniatuur geopend.

OPMERKING: Aangezien het ITHMB-bestandsformaat niet breed wordt ondersteund, kan het bestand worden geconverteerd naar een andere, meer algemeen ondersteunde afbeelding formaten met behulp van programma's zoals PicsAid en File Juicer.

Programma's die openen ITHMB bestanden
Windows
Dec Software iThmb Converter
Tansee iPod Transfer Photo
Tansee iPhone Transfer Photo
CompuClever Ultra File Opener
Macintosh
Lemkesoft GraphicConverter
Echo One File Juicer
DigiDNA iMazing
Keith's iPod Photo Reader
WEB
Tom's Editor

Over ITHMB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ithmb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iPod and iPhone Photo Thumbnails File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.