Hoofd : Bestandsextensies : .ismv Het dossier

.ismv Bestandsextensie

Bestandstype IIS Smooth Streaming Video File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.ISMV optienummer

Videobestanden gecodeerd voor Smooth Streaming op een Microsoft IIS-webserver; slaat een MPEG-4 ( .MP4 ) bestand op in een gefragmenteerde indeling, die de video opslaat in kleinere delen binnen de algehele video-container; biedt een geschikt formaat voor streaming omdat de video één fragment per keer kan worden opgevraagd.

Meer informatie

ISMV-bestanden worden opgeslagen in de Protected Interoperable File Format (PIFF), die is gebaseerd op de MPEG-4-specificatie en is de standaard van Microsoft voor levering van multimedia-inhoud. Het formaat zorgt voor codering en DRM-beveiliging.

Smooth Streaming maakt streaming via het HTTP-protocol mogelijk met onderhandelingen over variabele overdrachtssnelheden. Daarom kunnen IIS-servers meerdere ISMV-bestanden hosten, elk op een ander videokwaliteitsniveau. Afhankelijk van de huidige bitsnelheid, kiest Smooth Streaming het optimale ISMV-bestand en extraheert het videofragment voor de specifieke tijd om de beste videokwaliteit te bereiken. OPMERKING: ISMV-bestanden kunnen worden gecodeerd met de betaalde versie van Microsoft Expression Encoder. Sommige ISMV-bestanden kunnen worden terug geconverteerd naar .MP4 bestanden met mp4split.

Programma's die openen ISMV bestanden

Over ISMV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ismv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IIS Smooth Streaming Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.