Hoofd : Bestandsextensies : .ismc Het dossier

.ismc Bestandsextensie

Bestandstype Smooth Streaming Client Manifest File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.ISMC optienummer

Bestand gebruikt door Smooth Streaming, een uitbreiding voor de IIS-webserver van Microsoft voor het streamen van multimedia-inhoud; gehost op de IIS-webserver en bevat informatie over de codecs, resoluties en fragmenten (de videobeelden in .ISMV bestanden) voor gehoste multimediabestanden; opgeslagen in een XML-indeling.

Meer informatie

ISMC-bestanden worden gebruikt door Silverlight-clienttoepassingen die worden uitgevoerd in de webbrowser van de gebruiker. Het ISMC-bestand wordt gehost met een .ISM serverbestand en samen bevatten ze de informatie die de server en de client nodig hebben om een multimediastream te starten.

Programma's die openen ISMC bestanden

Over ISMC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ismc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Smooth Streaming Client Manifest File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.