Hoofd : Bestandsextensies : .ism Het dossier

.ism Bestandsextensie

Bestandstype1 IIS Smooth Streaming Manifest File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat XML

Wat is ISM file?

Bestand gebruikt door de Smooth Streaming-extensie van de Microsoft IIS-webserver; maakt gebruik van XML-opmaak en bevat bitrate en trackinformatie voor audio ( .ISMA ) en video ( .ISMV ) bestanden gehost op de webserver voor streaming; opgeslagen in dezelfde serverdirectory als de multimediabestanden; stelt de server in staat om te weten welke bitrate-map naar welke multimediabestanden gaat, wat handig is voor het bepalen van de streamingkwaliteit na het onderhandelen over de verbindingssnelheid met een cliënt.

Meer informatie

ISM-bestanden worden vaak vermeld in Silverlight en andere streamingtoepassingen voor toegang tot video- of audiostreams. In de Smooth Streaming API wordt de SmoothStreamingSource gebruikt om een streamingbron op te geven voor een SmoothStreamingMediaElement (SSME) die de multimedia-inhoud streamt.

OPMERKING: ISM-bestanden worden gegenereerd met Expression Encoder, een programma dat de multimedia maakt inhoud naast de manifesten.

Programma's die openen ISM bestanden

Bestandstype2 InstallShield Project File

Ontwikkelaar Flexera Software
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.ISM optienummer2

Projectbestand gemaakt door InstallShield, een programma dat wordt gebruikt om Windows-installatieprogramma's te maken; bevat alle projectinstellingen en code, inclusief directorystructuren, bestandsnamen, aangepaste scripts en instellingen voor het dialoogvenster van het installatieprogramma; gebruikt om een installatiepakket te bouwen.

Meer informatie

ISM-bestanden kunnen in een binaire indeling of een XML-indeling worden opgeslagen.

OPMERKING: ISM-bestanden worden gemaakt door de Premiere en Professional-edities van InstallShield.

Programma's die openen ISM bestanden
Windows
Flexera InstallShield

Over ISM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ism is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype InstallShield Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.