Hoofd : Bestandsextensies : .isallic Het dossier

.isallic Bestandsextensie

Bestandstype iSale License File

Ontwikkelaar equinux
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.ISALLIC optienummer

Bestand gebruikt door iSale, een applicatie die u helpt artikelen te verkopen via eBay; bevat gegevens die de aankoop van de iSale-applicatie en het gebruik van de applicatie op de computer verifiëren, zoals uw equinux-ID.

Meer informatie

U moet de toepassing aanschaffen om een ISALLIC-bestand op uw computer te hebben. Om een licentie te kopen, selecteert u iSale [versie] → Koop iSale ..., voert u de nodige informatie in, en zodra u uw aankoop doet, wordt het ISALLIC-bestand op uw computer opgeslagen.

Om uw licentie over te zetten licentie, selecteer iSale [versie] → iSale deactiveren ... in de toepassing op uw oude computer, vervolgens op de nieuwe computer, installeer iSale, en kies iSale [versie] → Activeer iSale ....

Programma's die openen ISALLIC bestanden
Macintosh
equinux iSale

Over ISALLIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .isallic is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iSale License File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.