Hoofd : Bestandsextensies : .irrmesh Het dossier

.irrmesh Bestandsextensie

Bestandstype Irrlicht Static Mesh File

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

.IRRMESH optienummer

Meshbestand gemaakt door Irrlicht, een open source 3D-engine geschreven in C ++; geschreven in het XML-formaat; bevat mesh-gegevens die zijn gekoppeld aan knooppunten in .IRR -bestanden waarnaar Irrlicht verwijst voor het maken van spelscènes; mesh-gegevens bevatten begrenzingsvakbeschrijvingen en parameters voor hoekpunten en indices.

Meer informatie

Als u een .IRRMESH -bestand in Ambiera CopperCube wilt maken, selecteert u het net van uw object, selecteert u Bestand → Exporteren → Selectie opslaan als Irrlicht Mesh ..., geeft u uw bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan .

OPMERKING: Mesh-bestanden zoals IRRMESH worden gebruikt om de vorm van objecten in 3D-engines te maken, die de objecten voor gameplay renderen.

Programma's die openen IRRMESH bestanden

Over IRRMESH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .irrmesh is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Irrlicht Static Mesh File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.