Hoofd : Bestandsextensies : .irr Het dossier

.irr Bestandsextensie

Bestandstype1 Irrlicht 3D Scene

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

Wat is IRR file?

3D-bestand gemaakt door Irrlicht, een open source 3D-engine geschreven in C ++; bevat een scènegrafiek, die deeltjessystemen, animators en materialen in XML-indeling bevat waarnaar Irrlicht verwijst om scènes voor games te maken; kan gebruikersgegevens bevatten, zoals koppelingen naar .IRRMESH mesh-bestanden, voor scèneknooppunten in het bestand.

Meer informatie

Een voorbeeld van een oproep om een scène of IRR-bestand te laden in Irrlicht is hieronder:

// laad de sceneif (argc > 1) smgr → loadScene (argv [1]); anders smgr → loadScene ("example directory / sample.irr");

Programma's die openen IRR bestanden

Bestandstype2 Brewer Lamp File

Ontwikkelaar Brewer Data Management Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.IRR optienummer2

Bevat bestralingsgegevens berekend door UVBrewer, een Brewer UV-gegevensanalyseprogramma; definieert de bestralingseigenschappen van een specifieke lamp; gemaakt door een lamp te kalibreren en vervolgens "Save lamp file" te selecteren in UVBrewer.

Programma's die openen IRR bestanden
Windows
Brewer UVBrewer

Over IRR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .irr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Brewer Lamp File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.