Hoofd : Bestandsextensies : .ircp Het dossier

.ircp Bestandsextensie

Bestandstype SpeedGrade IRIDAS Composite File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.IRCP optienummer

Een IRCP-bestand bevat een project gemaakt door Adobe SpeedGrade, een toepassing voor kleurbeoordeling die wordt gebruikt in de videoproductie. Het slaat een tijdlijn met videoclips op, evenals kleurinstellingen en maskers die op elke clip moeten worden toegepast. IRCP-bestanden worden gebruikt om de kleur van video's aan te passen en kunnen worden gebruikt voor kleurcorrectie of voor het geven van een bepaalde look en feel (bijv. Een koude of warme uitstraling) aan video tijdens de postproductie.

Meer informatie

IRCP-bestand geopend in Adobe SpeedGrade CC 2015

IRCP-bestanden zijn het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan SpeedGrade. Een IRCP-bestand wordt gemaakt door SpeedGrade wanneer een gebruiker een project opslaat. Het bestand is gemaakt om de inhoud op te slaan en kan worden gesloten en heropend voor verdere bewerking.

OPMERKING: de IRIDAS-technologie is overgenomen door Adobe Systems en de IRID-indeling (IRCP) op XML-structuur wordt nu gebruikt met Adobe SpeedGrade.

Programma's die openen IRCP bestanden
Windows
Adobe SpeedGrade
Macintosh
Adobe SpeedGrade

Over IRCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ircp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SpeedGrade IRIDAS Composite File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.