Hoofd : Bestandsextensies : .ipx Het dossier

.ipx Bestandsextensie

Bestandstype IPIX Image

Ontwikkelaar Minds-Eye-View
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.IPX optienummer

Afbeeldingsbestand gemaakt met behulp van IPIX-hulpprogramma's voor het maken van afbeeldingen, die worden gebruikt om 360 ° -beelden te maken; bevat een volledig 360 ° foto of volledige weergave van een omgeving die is samengevoegd uit meerdere afbeeldingen; slaat instellingen op voor scripting, panning, zoomen en beweging.

Meer informatie

IPX-bestanden worden gebruikt voor het maken van virtuele rondleidingen door fotografen, architecten en makelaars. Ze kunnen per e-mail worden verspreid of op het web worden gepubliceerd en worden bekeken met de IPX Plug-in Viewer. Ze kunnen ook worden gemaakt als voorbeeldafbeeldingen met een bedekt watermerk.

IPX-afbeeldingseigenschappen kunnen worden ingesteld voor kwaliteit, breedte, hoogte en compressie.

Programma's die openen IPX bestanden

Over IPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ipx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IPIX Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.