Hoofd : Bestandsextensies : .ipsw Het dossier

.ipsw Bestandsextensie

Bestandstype iPod and iPhone Software Update File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Misc-bestanden
Formaat Zip

.IPSW optienummer

Bevat gegevens die door Apple iTunes worden gebruikt voor herstel van de software en kleine updates voor de iPhone en iPod Touch; kan worden verwijderd als deze is beschadigd, waardoor iTunes een nieuw exemplaar van de software-update kan downloaden.

Meer informatie

iPhone IPSW-bestanden bevinden zich op de volgende locaties:

Mac OS X: [gebruiker] / Bibliotheek / iTunes / iPhone Software-updates /

Windows XP: \ Documenten en instellingen \ [gebruikersnaam] \ Toepassingsgegevens \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software-updates \

Windows Vista en 7: [gebruiker] \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software-updates \

Vervang voor iPod-updates "iPhone" door "iPod" op de bovenstaande directorylocaties.

IPSW worden gemaakt in de .ZIP -indeling. Daarom kunt u ze uitpakken met elk Zip-decompressieprogramma. Het archief bevat gecodeerde .DMG -bestanden, waarvan een de inhoud van het bestandssysteem opslaat. Dit bestand kan worden gedecodeerd met behulp van hulpmiddelen zoals VFDecrypt, iDecrypt en iDecryptIt.

Programma's die openen IPSW bestanden
Linux
iPhone Dev Team redsn0w
Macintosh
Apple Xcode
iPhone Dev Team PwnageTool

Over IPSW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ipsw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iPod and iPhone Software Update File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.