Hoofd : Bestandsextensies : .int Het dossier

.int Bestandsextensie

Bestandstype1 Fallout Compiled Script

Ontwikkelaar Bethesda Softworks
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is INT file?

Gecompileerd script geschreven voor Fallout 1 & 2 om de Fallout-omgeving te animeren; slaat de gecompileerde versie van een .SSL -bestand op, dat het gedrag van objecten op de kaarten, het bestaan van de NPC-tekens, de dialoog tussen personages en andere gameplay-elementen dicteert.

Meer informatie

Een SSL-bestand moet in een INT-bestand worden gecompileerd voordat de game het kan gebruiken. U kunt de Fallout Script Editor gebruiken om SSL-bestanden te compileren. Nadat het script is gecompileerd, krijgt het INT-bestand dezelfde naam als de SSL waaruit het is gecompileerd, bijvoorbeeld example.ssl wordt example.int.

Als u een INT-bestand wilt gebruiken, moet dit in de map worden geplaatst de directory \ data \ scripts van je gamemap.

OPMERKING: Als u een INT-bestand wilt bewerken, opent u het bijbehorende SSL-bestand, brengt u uw wijzigingen aan en compileert u het opnieuw.

Programma's die openen INT bestanden

Bestandstype2 Unreal International Localization File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.INT optienummer2

Bestand gebruikt door de Unreal Engine om spellen te ontwikkelen zoals Rune en Unreal Tournament; opgeslagen in dezelfde indeling als .INI configuratiebestanden; bevat gegevens die Unreal-verwijzingen bevatten om tekst, zoals berichten of dialoogvensters, in de juiste taal weer te geven; begeleidt een Unreal-pakket.

Meer informatie

Onwerkelijke lokaliseringsbestanden worden opgeslagen in taalspecifieke submappen van de Engine \ Localization \ directory van een project. Verschillende extensies zijn toegewezen voor verschillende talen:

Programma's die openen INT bestanden

Bestandstype3 SGI Integer Image

Ontwikkelaar Silicon Graphics
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.INT optienummer3

Eenvoudig zwart-wit (monochroom) afbeeldingsformaat ontwikkeld door Silicon Graphics; slaat afbeeldingsgegevens op met gehele getallen die de inhoud van elke pixel weergeven.

Meer informatie

Afbeeldingen in kleur-SGI maken vaak gebruik van de bestandsextensie .SGI .

Programma's die openen INT bestanden
Windows
XnViewMP
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Bestandstype4 Sony Camcorder Image Management File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.INT optienummer4

Bestand gemaakt voor digitale camcorders van Sony; bevat metadata die helpt bij het beheren van opgenomen video's en afbeeldingen; bevindt zich in de map AVF_INFO samen met .BNP en .INP bestanden; mag niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Verwijder dit bestand niet. Als u dit doet, kunt u geen video of afbeeldingen correct opnemen of afspelen. INT-bestanden worden standaard als verborgen bestanden opgeslagen en worden meestal niet weergegeven.

Programma's die openen INT bestanden

Bestandstype5 Intellivision Game ROM File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.INT optienummer5

Een INT-bestand is een spel-ROM-bestand dat wordt gebruikt door Intellivision-emulators, zoals MESS, Nostalgia en Bliss.  Het bevat een exacte kopie van speldata van de originele spelcassette, die door een emulator wordt gebruikt om het spel te spelen.

Meer informatie

Intellivision-emulators worden gebruikt om Intellivision-spellen te spelen alsof ze op het oorspronkelijke systeem zijn uitgevoerd. Spelgegevens van de originele spelcassette worden gedeponeerd in een INT-bestand, dat wordt gebruikt om het spel op te slaan in een formaat dat kan worden gespeeld door een Intellivision-emulator.

Intellivision is een console voor videospellen die in 1979 werd uitgegeven door Mattel Electronics als concurrent van de Atari 2600. Het werd uiteindelijk stopgezet in 1990. Sommige Intellivision-gametitels omvatten Boxing, Auto Racing, Armor Battle, Night Stalker, Sub Hunt en Tron: Solar Sailer.

Programma's die openen INT bestanden

Over INT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .int is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Intellivision Game ROM File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.