Hoofd : Bestandsextensies : .inp Het dossier

.inp Bestandsextensie

Bestandstype1 Urdu InPage Document

Ontwikkelaar Concept Software
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

Wat is INP file?

Een INP-bestand is een document gemaakt door Urdu InPage, een meertalige publicatie-applicatie voor de Urdu, Arabische, Perzische en Engelse talen. Het bevat tekst die is opgeslagen in het Noorinastaliq-lettertype, waarin Urdu in nastaliq-script wordt weergegeven. INP-bestanden ondersteunen ook de standaardindeling van opmaak.

Meer informatie

Omdat het INP-bestand niet breed wordt ondersteund, moet u het mogelijk exporteren als een .EPS -bestand in InPage om het bestand te delen. Het bestand zal echter waarschijnlijk groot van omvang zijn, waardoor het moeilijker wordt om via e-mail te delen.

Programma's die openen INP bestanden

Bestandstype2 Abaqus Input File

Ontwikkelaar Dassault Systemes
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.INP optienummer2

Inputbestand gebruikt door Abaqus engineering simulatie- en analysesoftware; slaat invoergegevens op voor een taak, die uitvoervisualisaties en andere gegevens kan produceren.

Programma's die openen INP bestanden

Bestandstype3 Sony Camcorder Image Management File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.INP optienummer3

Beheerbestand gemaakt voor sommige digitale camcorders van Sony; bevat metadata over opgenomen video's en afbeeldingen; bevindt zich in de map AVF_INFO samen met .BNP en .INT bestanden; mag niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Als dit bestand wordt verwijderd, kunt u geen video of afbeeldingen correct opnemen of afspelen. INP-bestanden worden standaard als verborgen bestanden opgeslagen en worden meestal niet weergegeven.

Programma's die openen INP bestanden

Bestandstype4 gretl Script File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.INP optienummer4

Scriptbestand gemaakt en gebruikt door gretl, een open source econometrics-programma; bevat een opdracht die gretl vertelt om een actie uit te voeren, zoals tests of berekeningen van economische gegevens.

Meer informatie

U kunt het INP-scriptbestand in gretl openen door Bestand → Scriptbestanden te selecteren.

OPMERKING: Het INP-bestand wordt gemaakt en overschreven wanneer u een nieuwe sessie start.

Programma's die openen INP bestanden
Windows
gretl
Linux
gretl
Macintosh
gretl

Bestandstype5 MAME Replay File

Ontwikkelaar The MAME Team
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.INP optienummer5

Game replay bestand gemaakt door een MAME arcade-emulator; slaat de replay op met behulp van een gepatenteerd MAME-gecomprimeerd formaat, waardoor het bestand kleiner kan zijn dan een video-opgenomen equivalent; gebruikt voor het afspelen van opgenomen games en deze online te delen.

Programma's die openen INP bestanden
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MacMAME
MAME OS X

Over INP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .inp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MAME Replay File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.