Hoofd : Bestandsextensies : .ink Het dossier

.ink Bestandsextensie

Bestandstype1 Mimio Ink Data File

Ontwikkelaar Mimio
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is INK file?

"Elektronisch schoolbord" -formaat opgeslagen door Mimio, een programma waarmee de gebruiker op een tablet-computerscherm kan tekenen met behulp van een digitale pen; legt notities, diagrammen, grafieken en illustraties vast die op het whiteboard zijn getekend in de modus Digitale inktopname; slaat gegevens op in een op objecten gebaseerde vectorindeling.

Meer informatie

INK-bestanden ondersteunen volledige bewerking, inclusief schaling en roterende objecten en het wijzigen van de kleur of lijndikte van vormen. Pagina's en objecten binnen pagina's kan ook worden nabesteld. INK-bestanden ondersteunen ook het kopiëren en plakken van geselecteerde gegevens naar andere toepassingen.

Programma's die openen INK bestanden

Bestandstype2 InkML Image

Ontwikkelaar W3C
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat XML

.INK optienummer2

Digitale pentekening opgeslagen met de Inke Markup Language (InkML), een XML-bestandsindeling die wordt gebruikt om digitaal getekende afbeeldingen en notities op te slaan; bevat een vectorafbeelding die is opgeslagen als een of meer reeksen verbonden punten.

Meer informatie

INK-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van pennenstreken en het opnieuw tekenen met behulp van trace-functies. Ze kunnen worden vergroot of verkleind zonder de kwaliteit van de originele penbewegingscurven te verliezen, omdat de tracefuncties interpoleren tussen punten.

Programma's die openen INK bestanden

Bestandstype3 Pantone Reference File

Ontwikkelaar Pantone
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.INK optienummer3

Bevat kleurinformatie gerelateerd aan een specifiek afbeeldingsbestand; opgeslagen in een standaardformaat gedefinieerd door Pantone, Inc; moet worden opgeslagen in dezelfde map als het bijbehorende afbeeldingsbestand.

Programma's die openen INK bestanden
Windows
CorelDRAW

Bestandstype4 Pocket PC Handwritten Note

Ontwikkelaar Pocket PC
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.INK optienummer4

Tekstnotitie of tekening gemaakt op een Pocket PC PDA met een digitale pen; opgeslagen in een gepatenteerd vectorbeeldformaat, waardoor het mogelijk is om de tekening te schalen zonder kwaliteitsverlies.

Programma's die openen INK bestanden
Windows
InkNote Manager

Over INK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ink is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pocket PC Handwritten Note beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.