Hoofd : Bestandsextensies : .info Het dossier

.info Bestandsextensie

Bestandstype1 Texinfo Document

Ontwikkelaar The GNU Project
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is INFO file?

Een INFO-bestand is een opgemaakt informatiedocument dat is aangemaakt door Texinfo, een hulpmiddel voor het genereren van hulp bij het GNU-project. Het slaat documentatie op in een boekformaat met hoofdstukken, secties en subsecties en kan maximaal vier lagen met diepte bevatten.

Meer informatie

INFO-documenten worden gebruikt voor het opslaan van software-hulphandboeken en technische boeken. Ze kunnen worden bekeken met een Info-viewer, zoals TexInfo's Info reader of GNU Emacs.

Programma's die openen INFO bestanden
Windows
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
GNU Texinfo
Macintosh
GNU Emacs

Bestandstype2 Minecraft Forge Information File

Ontwikkelaar Forge Development
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.INFO optienummer2

Een INFO-bestand is een gegevensbestand dat wordt gebruikt door Minecraft Forge, een tool waarmee gebruikers Minecraft mods kunnen installeren. Het bevat tekstloze informatie in JSON-indeling die een of meer mods en hun eigenschappen beschrijft.

Meer informatie

OPMERKING: het bestand wordt opgeslagen in een .JAR of .ZIP archief dat kan worden uitgepakt door programma's zoals 7-Zip en WinRAR. Omdat het INFO-bestand gewone tekst bevat, kan het worden bewerkt door elke teksteditor.

Gemeenschappelijk INFO bestandsnamen

mcmod.info - Een veel voorkomende naam voor de INFO die een of meer mods beschrijft.

Programma's die openen INFO bestanden

Bestandstype3 Generic Information File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

.INFO optienummer3

Een INFO-bestand is een generiek tekstinformatiebestand dat kan worden opgenomen in verschillende softwareprogramma's of bestandsdownloads. Het bevat ongeformatteerde platte tekst die de inhoud van de software of de download beschrijft.  INFO-bestanden worden vaak gebruikt om versiegegevens, auteurschap en auteursrechtinformatie te documenteren.

Meer informatie

Omdat INFO-bestanden worden opgeslagen in een tekstindeling, kunt u een eenvoudige teksteditor gebruiken om een INFO-bestand te openen. Microsoft Kladblok of WordPad kan in Windows worden gebruikt, Apple TextEdit kan in macOS worden gebruikt en gedit kan in Linux worden gebruikt.

Programma's die openen INFO bestanden
Windows
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Microsoft WordPad
Notepad++
Microsoft Office
Linux
GNU Emacs
gedit
Macintosh
MacroMates TextMate
GNU Emacs
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler
Microsoft Office

Bestandstype4 ZoomBrowser Image Index File

Ontwikkelaar Canon
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.INFO optienummer4

Bewaart informatie over afbeeldingen die zijn opgeslagen in een Zoom Browser-fotoalbum; bevat miniatuurafbeeldingsgegevens, waarmee snel door afbeeldingen in het album kan worden gebladerd; gemaakt wanneer een of meer afbeeldingsbestanden worden geopend door ZoomBrowser.

Meer informatie

Het indexbestand van ZoomBrowser heeft meestal de naam "Zbthumbnail.info" en wordt opgeslagen in dezelfde map als de afbeeldingen waarmee het overeenkomt. Het Zbthumbnail.info-bestand is meestal verborgen, maar kan in uw albummap verschijnen, afhankelijk van de bestandsweergave-instellingen van uw computer.

Programma's die openen INFO bestanden

Bestandstype5 Drupal Module Information File

Ontwikkelaar Drupal
Categorie Plugin bestanden
Formaat Text

.INFO optienummer5

Bestand gebruikt door Drupal, een website content management systeem; slaat informatie op over een Drupal-module ( .MODULE -bestand), een plug-in die functies toevoegt aan de basis-Drupal-installatie; bevat de modulenaam, beschrijving, de Drupal-kernversie die door de module wordt ondersteund en eventuele afhankelijkheden die door de module worden vereist.

Meer informatie

Een INFO-bestand met hetzelfde prefix voor bestandsnamen is vereist om Drupal de module te laten herkennen. Bijvoorbeeld mymodule.module en mymodule.info zijn geldige namen. Beide bestanden moeten worden geïnstalleerd in de volgende map, waar mysite uw website is (die ook de volledige map zou kunnen zijn):

sites / mijnsite / modules /

Programma's die openen INFO bestanden
Linux
Drupal

Over INFO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .info is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Drupal Module Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.