Hoofd : Bestandsextensies : .indd Het dossier

.indd Bestandsextensie

Bestandstype Adobe InDesign Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.INDD optienummer

Een INDD-bestand is een professioneel paginalay-outproject gemaakt met Adobe InDesign. Het bevat informatie over pagina-opmaak, pagina-inhoud, gekoppelde bestanden, stijlen en stalen. INDD-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken en opmaken van boeken, tijdschriften, kranten, flyers en brochures.

Meer informatie

INDD-bestand geopend in Adobe InDesign CC 2019

Het INDD-bestand is het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan InDesign. Wanneer u een paginalay-outproject opslaat, wordt het INDD-bestand door InDesign gemaakt om het project op te slaan.

U kunt een INDD-bestand in InDesign maken door Bestand → Nieuw → Document te selecteren.

U kunt een INDD-bestand openen door eenvoudigweg op het INDD-bestand te dubbelklikken of Bestand → Openen ... te selecteren.

InDesign-documenten kunnen ook worden geopend met InCopy, het professionele schrijfprogramma van Adobe. Ze kunnen worden geïmporteerd in QuarkXpress met behulp van de ID2Q-plug-in.

OPMERKING: Corrupte INDD-bestanden kunnen worden geopend en gerepareerd door Stellar Phoenix InDesign Repair. Het programma is ontworpen om eigenschappen zoals verwijzingen naar lagen, hyperlinks, afbeeldingen, tekst en animaties te herstellen.

Programma's die openen INDD bestanden
Windows
QuarkXPress
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Macintosh
QuarkXPress
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Stellar Phoenix InDesign Repair

Over INDD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .indd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe InDesign Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.