Hoofd : Bestandsextensies : .incp Het dossier

.incp Bestandsextensie

Bestandstype InCopy CS3 Package File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.INCP optienummer

Pakket gebruikt door InCopy, een professioneel schrijf- en bewerkingsprogramma dat nauw geïntegreerd is met het Adobe InDesign-paginalay-outprogramma; bevat een .INCA bestand en de bijbehorende .INCX bestanden; gebruikt om een subset van een InDesign-document te verpakken voor bewerken op afstand.

Meer informatie

INCP-bestanden worden geëxporteerd door een ontwerper met InDesign, aangepast door een editor met behulp van InCopy en vervolgens teruggestuurd naar de ontwerper als een .INDP -pakket. Het INDP-bestand kan met InDesign worden teruggeplaatst in het originele InDesign-document ( .INDD -bestand).

OPMERKING: Vanaf InDesign en InCopy CS4 gebruiken de pakketbestanden van InCopy de .ICAP -extensie.

Programma's die openen INCP bestanden
Windows
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe InDesign
Adobe InCopy

Over INCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .incp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype InCopy CS3 Package File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.