Hoofd : Bestandsextensies : .imovieproj Het dossier

.imovieproj Bestandsextensie

Bestandstype iMovie Project File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.IMOVIEPROJ optienummer

Videobewerkingsproject gemaakt met Apple iMovie; bevat video- en audioclips en een tijdlijn voor het organiseren van de clips in een film; kan ook speciale effecten, tekstoverlays en hoofdstukmarkeringen bevatten voor het exporteren naar een dvd.

Meer informatie

Omdat iMovie-projecten de daadwerkelijke video- en audiofragmenten bevatten die worden gebruikt bij het samenstellen van de film, zijn deze vaak enkele gigabytes groot.

Eerdere versies van iMovie opgeslagen projectbestanden met een .IMOVIEPROJECT -extensie . Latere versies gebruiken de .RCPROJECT extensie.

OPMERKING: Apple Final Cut Pro X kan iMovie-projecten importeren.

Programma's die openen IMOVIEPROJ bestanden
Macintosh
Roxio Toast
Apple iMovie
Apple Final Cut Pro
iOS
Apple iMovie

Over IMOVIEPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .imovieproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iMovie Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.