Hoofd : Bestandsextensies : .imoviemobile Het dossier

.imoviemobile Bestandsextensie

Bestandstype iOS iMovie Project File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.IMOVIEMOBILE optienummer

Projectbestand gemaakt en gebruikt door de mobiele versie van iMovie, een app voor videobewerking voor iOS; bevat een iMovie-project, vergelijkbaar met het bestand .RCPROJECT ; omvat de projecttijdlijn, effecten, overgangen, audiotracks en andere projectinstellingen.

Meer informatie

Als u geen iOS-apparaat of machine met OS X hebt om uw IMOVIEMOBILE-bestand te openen, hebt u nog steeds toegang tot de inhoud. Kopieer eerst het IMOVIEMOBILE-bestand, hernoem de bestandsextensie naar "zip", decomprimeer het bestand en de projectinhoud bevindt zich in een map met de naam "Assets". U kunt vervolgens de originele inhoud openen in een videobewerkingsprogramma.

Programma's die openen IMOVIEMOBILE bestanden
Macintosh
Apple iMovie
iOS
Apple iMovie

Over IMOVIEMOBILE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .imoviemobile is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iOS iMovie Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.