Hoofd : Bestandsextensies : .imageportfoliolibrary Het dossier

.imageportfoliolibrary Bestandsextensie

Bestandstype Painter Image Portfolio Library

Ontwikkelaar Corel
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.IMAGEPORTFOLIOLIBRARY optienummer

Bibliotheek gemaakt en gebruikt door Corel Painter, een toepassing die wordt gebruikt om digitale illustraties te maken; bevat een verzameling afbeeldingen die zorgt voor eenvoudiger en sneller invoegen van afbeeldingen op uw canvas; omvat standaardafbeeldingen zoals een piano, gitaar, aardbei, boom, kaars en blad.

Meer informatie

Een portfolio met afbeeldingen is een opslagplaats die u helpt bij het beheren en organiseren van uw verzameling afbeeldingen. U kunt afbeeldingen toevoegen of verwijderen via het deelvenster Mediabibliotheek. Als u deze functie wilt openen, selecteert u Venster → Mediabibliotheek-panelen → Afbeeldingen en selecteert u het tabblad Afbeeldingportfolio.

Programma's die openen IMAGEPORTFOLIOLIBRARY bestanden
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Over IMAGEPORTFOLIOLIBRARY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .imageportfoliolibrary is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Painter Image Portfolio Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.