Hoofd : Bestandsextensies : .ikmp Het dossier

.ikmp Bestandsextensie

Bestandstype IK Multimedia Preset FIle

Ontwikkelaar IK Multimedia
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.IKMP optienummer

Voorinstelling gemaakt door SampleTank, een voorbeeldwerkstation waarmee u geluidssamples kunt mixen en maken; bevat aangepaste instellingen zoals kanaalvolume, instrumenten, uitvoer, synth en velocity.

Meer informatie

Als u het IKMP-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u de knop Opslaan of Opslaan als, geeft u uw voorinstelling op, slaat u het bestand op in de standaardmap 'Voorinstellingen' en klikt u op Opslaan.

OPMERKING: U kunt niet dubbelklikken op het IKMP-bestand om het te openen. U moet het bestand in de map "Voorinstellingen" in de toepassingsmap bewaren. Wanneer u het vervolgens opnieuw wilt laden, klikt u op de optie "LOAD" tussen de knoppen "Opslaan als" en "Verwijderen" in de buurt van het midden van de toepassingsinterface. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu, klik op uw naam en uw instellingen worden opnieuw geconfigureerd.

Programma's die openen IKMP bestanden
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Over IKMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ikmp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IK Multimedia Preset FIle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.