Hoofd : Bestandsextensies : .ifo Het dossier

.ifo Bestandsextensie

Bestandstype DVD-Video Disc Information File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.IFO optienummer

Een IFO-bestand is een dvd-videoschijfinformatiebestand dat door dvd-spelers wordt gebruikt. Het bevat informatie waarnaar wordt verwezen door de dvd-speler, waarmee gebruikers kunnen navigeren en de inhoud van de dvd kunnen afspelen. IFO-bestanden werken samen met .VOB en .VRO bestanden, die de eigenlijke audio- en videogegevens bevatten.

Meer informatie

Een IFO-bestand bestaat uit headers die de DVD-speler vertellen welk scherm moet worden getoond bij het opstarten, waar elk hoofdstuk start, waar audionummers zich op de schijf bevinden, enz. IFO-bestanden bevinden zich vaak bij VOB en .BUP bestanden op een dvd.

Gemeenschappelijk IFO bestandsnamen

VIDEO_TS_.IFO - De naam van het hoofd-IFO-bestand dat een volledige dvd zal afspelen als deze wordt geopend.

Programma's die openen IFO bestanden
Windows
Roxio Creator
Nero
VideoLAN VLC media player
CyberLink PowerDVD
Corel WinDVD Pro 12
IfoEdit
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Apple DVD Player

Over IFO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ifo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DVD-Video Disc Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.