Hoofd : Bestandsextensies : .idt Het dossier

.idt Bestandsextensie

Bestandstype Windows Installer Database Text Archive File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.IDT optienummer

Tekstbestand gemaakt door een tabel uit een Windows Installer-database te exporteren; bevat de ASCII-tekstrepresentatie van de relationele gegevens die zijn opgeslagen in de tabel; gebruikt voor het beoordelen van database-informatie in een voor mensen leesbaar formaat; ook gebruikt voor het begaan van de tekstversie van een tabel met een broncodebesturingssysteem.

Meer informatie

IDT-bestanden kunnen worden geëxporteerd met behulp van de MsiDatabaseExport-functie, die deel uitmaakt van de Windows Installer API. IDT-bestanden kunnen ook in een bestaande database worden geïmporteerd met behulp van de MsiDatabaseImport-functie.

Een Windows Installer-database bevat de gegevens die nodig zijn om een groep applicaties te installeren. De databases kunnen worden aangepast met behulp van toepassingen van derden en relationele query's, waardoor de installatiegegevens kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften.

Programma's die openen IDT bestanden
Windows
Microsoft Windows Installer SDK

Over IDT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .idt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Installer Database Text Archive File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.