Hoofd : Bestandsextensies : .idlk Het dossier

.idlk Bestandsextensie

Bestandstype Adobe InDesign Lock File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.IDLK optienummer

Bronbesturingsbestand gemaakt wanneer een InDesign-bestand ( .INDD ) wordt geopend; staat toe dat het bestand wordt "uitgecheckt" en voorkomt dat het InDesign-document door meer dan één persoon tegelijk kan worden bewerkt.

Meer informatie

InDesign-slotbestanden gebruiken meestal de volgende bestandsnaamconventie: "~ [INDD bestandsnaam] ~ [willekeurige reeks] .idlk." Ze worden opgeslagen in dezelfde map als de InDesign-bestanden die ze vertegenwoordigen. Overgebleven IDLK-bestanden kunnen worden verwijderd nadat de InDesign-toepassing is afgesloten.

Programma's die openen IDLK bestanden
Windows
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Over IDLK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .idlk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe InDesign Lock File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.