Hoofd : Bestandsextensies : .idea Het dossier

.idea Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Ideas Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is IDEA file?

Afbeelding gemaakt door Adobe Ideas, een app voor het bewerken van vectorafbeeldingen voor Android-tablets; kan vectorobjecten, lagen, kleurenthema's en andere grafische elementen bevatten; wordt meestal gebruikt voor snel bewerken van de hand voordat de laatste bewerkingen worden voltooid met de desktopversies van Photoshop en Illustrator.

Meer informatie

IDEA-bestanden kunnen worden geïmporteerd in Adobe Illustrator CS5 als de Adobe Ideas-plug-in is geïnstalleerd. Deze plug-in maakt deel uit van de suite Adobe Creative Cloud Desktop Plug-ins.

OPMERKING: Adobe Ideas maakt nu deel uit van de Adobe Illustrator Draw-app voor iOS.

Programma's die openen IDEA bestanden
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator
iOS
Adobe Illustrator Draw

Bestandstype2 Tresor IDEA Encrypted File

Ontwikkelaar Warlord
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.IDEA optienummer2

Gecodeerd bestand gemaakt door Tresor, een coderingsprogramma voor bestanden en mappen; bevat een gecodeerd bestand dat alleen kan worden geopend in de Tresor-app met hetzelfde wachtwoord dat werd gebruikt om het te coderen.

Meer informatie

Het IDEA-bestand is gecodeerd met behulp van IDEA-codering (International Data Encryption Algorithm). het gebruikt 64-bit datablokken en een sleutellengte van 128 bits. Het produceert een 160-bits hash-waarde van het wachtwoord dat u maakt en gebruikt 128 bits van de hash-waarde voor de IDEA-coderingssleutel. Wanneer u uw wachtwoord opnieuw opgeeft, wordt het bestand ontsleuteld.

OPMERKING: Tresor vereist Mac OS tussen 9.0 - 10.6 met Motorola 68k en PPC-processors om te kunnen worden uitgevoerd. IDEA-bestanden zijn niet toegankelijk op Mac 10.7 of hoger.

Programma's die openen IDEA bestanden
Macintosh
Warlord Tresor

Over IDEA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .idea is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Tresor IDEA Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.