Hoofd : Bestandsextensies : .idap Het dossier

.idap Bestandsextensie

Bestandstype Adobe InDesign Assignment Package

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.IDAP optienummer

Een IDAP-bestand is een pakket dat wordt gebruikt door InDesign, een desktoppublicatie-toepassing die wordt gebruikt om professionele paginalay-outs te maken. Het bevat een subset van een InDesign-document ( .INDD -bestand) dat is gewijzigd door een editor. IDAP-bestanden worden gebruikt om bewerkte pagina-inhoud opnieuw in het originele InDesign-document te importeren.

Meer informatie

Voordat een IDAP-bestand wordt gemaakt, ontvangt een editor eerst een .ICAP -bestand, dat is geëxporteerd vanuit InDesign. De editor wijzigt het ICAP-bestand met behulp van Adobe InCopy, exporteert het IDAP-bestand en verzendt vervolgens het IDAP-bestand naar de oorspronkelijke InDesign-afzender.

OPMERKING: IDAP-bestanden worden gebruikt door InCopy en InDesign CS4 en hoger. De CS3-versie gebruikt de .INDP -extensie.

Programma's die openen IDAP bestanden
Windows
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe InDesign
Adobe InCopy

Over IDAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .idap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe InDesign Assignment Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.